Onze kernwaarden

“Met Genki Greens maken we het makkelijker om goede voeding aan je lifestyle toe te voegen.”


Bij Genki vinden we het belangrijk dat je op een eenvoudige en betaalbare manier toegang hebt tot gezond eten.


Met het kweken van onze microgroenten maken we het een beetje makkelijker om aan je dagelijkse dosis belangrijke voedingsstoffen te komen. Juist op die momenten waarop je weinig tijd hebt, als alternatief op dat ongezonde tussendoortje, of als je even geen zin hebt om uitgebreid te koken.

genki greens

een explosie aan voedingsstoffen.

Met Genki zorg je voor een verantwoorde vitamineboost, helemaal vrij van toegevoegde stoffen. Want in het vroege stadium van hun groei, bevatten onze microgroenten alle vitamines en mineralen die de volgroeide groentesoort ook heeft. Doordat ze volledig onbespoten zijn, houden we de smaak puur en krijg je alleen de beste voedingsstoffen binnen.

Een gezond immuunsysteem voor iedereen

We weten dondersgoed dat gezond eten het lichaam versterkt met belangrijke afweerstoffen die je beter bestand maken tegen krachten van buitenaf. Maar kiezen voor gezond eten is niet altijd even makkelijk in een omgeving waarin we maar al te vaak worden verleid door ongezonde snacks. Met Genki is er nu een easy fix waarmee jij je gezondheid eenvoudig een boost kunt geven.

Kauw ze rauw, en je hebt gelijk een extra dosis aan vitaminen en mineralen binnen!